WIE WIJ ZIJN

BTW Partners is in 2004 opgericht.

Onze BTW partners hebben aan alle drie de kanten van het BTW speelveld ervaring opgedaan. Als belastinginspecteur hebben wij ons de BTW regelgeving en de werkwijze van de fiscus eigen gemaakt.

 

Als big-4 adviseur hebben wij internationaal opererende ondernemingen, nationale ondernemingen, overheidsinstellingen en non-profit instellingen geadviseerd.

 

Als bedrijfsfiscalisten hebben wij BTW wetgeving en adviezen geïmplementeerd en toegepast in de dagelijkse ondernemingspraktijk. 

MARC HUIS

(1964) begon zijn BTW loopbaan in 1982 bij de Belastingdienst.

Hij werkte vervolgens een aantal jaren als internationaal BTW-adviseur in Londen, Dublin en Amsterdam. Daarna was hij als Indirect Tax Director werkzaam voor een multinational in de dienstensector.

 

In Januari 2005 is Marc vanuit Haarlem gestart met BTW Partners. Zijn hands-on approach gecombineerd met de ruime ervaring als inspecteur, adviseur en bedrijfsfiscalist kenmerken Marc als onafhankelijk BTW specialist.

 

Marc beschikt over een schat aan praktische ervaring met internationale BTW die hij deelt met zijn klanten. 

MARC BERGMAN

1965) startte in 1990 als belastingadviseur binnen de algemene adviespraktijk bij een internationale accountantsorganisatie.

In 1992 specialiseerde hij zich in de BTW en tot medio 2005 is hij als BTW-specialist werkzaam geweest voor twee gerenommeerde belastingadvieskantoren, waar hij met name aan multinationals BTW-adviezen verstrekte betreffende internationale handel, ‘business transformations’ en ERP-implementaties.

 

Vanaf september 2005 is Marc als specialist verantwoordelijk voor het kantoor van BTW Partners in Breda.