Over BTW

BTW Partners - Specialisten voor BTW compliance en BTW regelgeving

BTW neemt een steeds belangrijkere plaats in binnen uw onderneming. Een onderneming wil zo efficiënt mogelijk aan de voortdurend toenemende complexe lokale en internationale fiscale en administratieve verplichtingen voldoen.

BTW Partners biedt een voor iedere onderneming passende compliance oplossing waarbij onze BTW specialisten gebruik maken van hun unieke ervaring.
Of het nu gaat om informatieverstrekking en advisering, over wet- en regelgeving, het voorbereiden en/of zelfstandig uitvoeren van projecten, het managen van (BTW)processen of het ondersteunen van uw fiscale of financiële afdeling BTW partners is in het bezit van de juiste expertise om van toegevoegde waarde te zijn voor u en uw organisatie.

BTW Partners helpt u om op BTW gebied volledig “in control” te blijven.

WAT MAAKT ONS BIJZONDER

Als een gevestigde en gespecialiseerde speler op het gebied van BTW-advisering zorgen wij ervoor dat wij de bedrijfsstrategie en prioriteiten van onze klanten begrijpen. Sinds 2005 richten wij ons met succes op snelle en adequate ondersteuning van onze klanten, waardoor zij kunnen voldoen aan hun BTW-verplichtingen. Wij richten ons volledig op het toevoegen van waarde voor onze klanten